Premium

Má špecifické kombinovanie jedál/makroživín vplyv na zdravie a lepšiu stratu tuku?

Špecifické kombinovanie nejakých druhov potravín je v podstate až typ stravovania. V teoretickej rovine hovorí o tom, že niektoré kombinácie majú lepší vplyv z hľadiska zdravia a straty tuku. Príkladom sú také vyjadrenia, že sacharidy by sme nemali nikdy kombinovať s tukmi alebo že by sme mali jesť bielkoviny a sacharidy zvlášť. Táto ...


Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho priateľom

Napíš komentár

Simon Kopunec
Som zakladateľ Fitclanu a coach. Rád priaznivcov fitness vzdelávam tak, aby faktami, vedou i praxou podložené informácie získali ľudským, zrozumiteľným a objektívnym spôsobom. Ako coach pomáham ľuďom na ceste za zdravším, krajším a viac fit životom bez zbytočných mýtov a marketingových žvástov.