Nastúp na cestu k zdravej strave a zisti pravdu o potravinách. Preberieme toho dosť - od pesticídov až po vegánske stravovanie. Zameriame sa na potraviny prakticky a budeš vedieť, ako si vybrať to najlepšie pre svoje zdravie, ako sa zorientovať v chaose etikiet, nenaletieť marketingu a mýtom.
NA WEBINÁRI SA DOZVIEŠ:
✔️ Ako sa zmenil potravinársky priemysel za posledné storočie
✔️ Kvalita a bezpečnosť potravín kedysi a dnes + dvojitá kvalita potravín
✔️ Pesticídy v potravinárstve, BIO produkty či GMO – vplyv na naše zdravie
✔️ O mäse & antibiotikách, margarínoch a trans-mastných kyselinách prakticky
✔️ Voda z kohútika – je bezpečná alebo radšej kupovať balenú?
✔️ Najčastejšie chytáky na etiketách potravín
✔️ Éčka – chémia, ktorá v potravinách nemá čo robiť? A na čo si dať pozor?
✔️ Vegánske potraviny = vždy lepšie pre naše telo?
✔️ Odtučnené mlieko je bez živín – žeby?
✔️ Chytáky s tmavým pečivom či “toxický” vosk na jablkách
✔️ Zľavnené potraviny pred zárukou – riziko alebo výhodná kúpa?
✔️ Schovávajú nám do potravín hmyz?
✔️ Výživové doplnky – užitoční pomocníci alebo vyhodené peniaze?
✔️ Falšovanie potravín – ktoré potraviny sa najčastejšie falšujú a ako kupovať kvalitu?
✔️ Privátne značky reťazcov – odpad alebo dostupnejšia kvalita?
✔️ Nutriscore, označenia pôvodu, bez lepku, cukru, GMO, špeciálne značky kvality...
✔️ Inovatívne biotechnologické vynálezy (omega-3 z mikrorias, inteligentné obaly, umelé mäso, automatizácia, jedlý hmyz...)
✔️ TOP 5 najlepších vychytávok novodobého potravinárstva
✔️ Otázky a odpovede priamo pre speakra LIVE
ZAREGISTRUJ SA VO FORMULÁRI NIŽŠIE
Ak by sa ti nenačítal formulár na objednanie vstupu, klikni priamo sem.